sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

I-HAH agilityn maaliskisat 2. - 3.3.2024


Maaliskisoissa oli tarjolla jokaiselle luokalle 2 agilityrataa ja 1 hyppyrata. Tuomareina viikonloppuna toimivat Marja Lahikainen ja Mona Liljegren.

Lauantaina kisattiin kolmosluokan radoilla. Aamusta ensimmäisenä itseään pääsivät haastamaan maksi- ja pikkumaksikoirakot Marja Lahikaisen radoilla. Iltapäivällä oli minien ja medien vuoro. Heille radat oli loihtinut Mona Liljegren. Radat olivat vauhdikkaita ja täynnä jännitystä. Ohjaajan tuli olla tarkkana, sillä vauhdikkaat radat tarjoilivat koirille muitakin houkuttelevia radan jatkoja numeroidun reitin lisäksi.


Sunnuntaina päästettiin vauhtiin ykkös- ja kakkosluokkan koirakot. Ensimmäisenä heti aamusta olivat vuorossa ykköset, jotka pääsivät juoksemaan Lahikaisen radoille.


Iltapäivällä vauhtiin päästettiin kakkoset, jotka pääsivät Liljegrenen radoille. Myöskään sunnuntain radoilta ei vauhtia saatika jännitystä puuttunut. 


Viikonloppu oli täynnä upeita ja taitavia koirakoita rennon ja kannustavan ilmapiirin ympäröimänä. Kiitos kisaajille, tuomareille ja talkoilijoille sujuvista ja hauskoista kisoista.


Jos kisahammasta jäi kolottamaan onkin 4.5.2024 tulevat toukokisat oiva apu siihen. 

 

Emilia Hammar

 

Kiitokset sponsoreille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti