sunnuntai 26. marraskuuta 2023

I-HAH syyskokous 2023

 
Itä-Helsingin Agilityharrastajien Hakkilan hallin kentälle 3 kokoonnuttiin syyskokoukseen ja pikkujoulujen viettoon lauantai-iltana 25.11.2023.  Vuosikokousasiat saatiin käsiteltyä tutulla rutiinilla puheenjohtaja Sonja Pajalinin johdolla.

Johtokunnan jäsenet eli toimikuntien puheenjohtajat vuodelle 2024 valittiin naurunremakoiden  säestyksellä, sillä kaikki johtokunnan varsinaiset jäsenet olivat suostuneet jatkamaan.  Vain toinen varajäsenistä ei jatkanut ja uusi saatiin valittua ilman äänestystä.  Uusia halukkaita ei ollut muihin tehtäviin kuin tiedotustoimikunnan puheenjohtajaksi, jossa tiukahkossa äänestyksessä entinen tiedotustoimikunnan pj voitti ehdolle asettuneen monivuotisen yhdistyksen jäsenen, joka on aikaisemmin toiminut tiedotustoimikunnan puheenjohtajana.  Äänestäminen olikin vaikeaa.
 
Johtokunta vuodelle 2024 on seuraavanlainen

Sonja Pajalin, puheenjohtaja

Miia Kallio, sihteeri

Anna Pekkala, (agilityn) koulutustoimikunnan pj

Anu Sarapaltio, kenttätoimikunnan pj

Annina Kukkohovi, (agilityn) kilpailutoimikunnan pj

Marika Riikonen, rally-tokotoimikunnan pj

Hanna Stammeier, tokotoimikunnan pj

Marie Verkola, tiedotustoimikunnan pj

varajäsenet

Tiia Koivunen

Noora Mäkelä-Salmi


Toimintakertomus ja talouasarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti vaikka tiedossa on treenimaksujen korotus kesäkaudesta 2024 alkaen.  Onhan upean hallimme vuokra noussut edellisestä vuodesta, joten korotus on aiheellinen.


Virallisen kokouksen jälkeen päästiin nauttimaan jäsenten tuomista nyyttikestiherkuista. Tarjolla oli salaattiaineksia ja tiestysti myös sipsejä dippeineen ja jälkiruoaksi herkullisia sitruuna-inkiväärikuppikakkuja, gluteenittomia mokkapaloja, pipareita, suklaata ja karkkeja.  Juomana oli glogiä ja virvoitusjuomia.

Kokoukseen osallistui myös uuden sukupolven koiraharrastajia ja kaksi näistä kuuluu vuoden 2023 vauvaryhmäläisiin, jotka ovat tottuneet käymään hallilla säännöllisesti mammaryhmän treeneissä.


Kuva mammaryhmän sivustaseuraajista

Puomi pääsi uudenlaiseen käyttöön näissä kekkereissä.  Se toimi mainiosti baaripöytänä.   Onneksi seuraavana päivänä ei ollut agilitykisoja.  Puomin suoritus olisi voinut hidastua, kun koirat olisivat etsineet  puomille mahdollisesti pudonneita herkkuja. 
Illan aikana muistettiin myös kauden menestyneitä kisaajia.Lisätäänpä tänne vielä muistiin vuoden isoimpien agilitykisojen menestyjät:

Hanna Lakianperä ja shelam Sonic, maajoukkuekarsinnat miniluokassa sijoitus 4. ja paikka MM-joukkueessa, PohjM-joukkueessa ja EO-joukkueessa.


Päivikki Turula ja kromfo Nixi SM-kilpailut mediluokassa sijoitus 5.Ilta jatkui pikkujoulujuhlinnan tunnelmissa.

EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti