keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Kesän ensimmäiset rally-tokokilpailut säväyttivät hienoilla suorituksillaan

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry järjesti kaikkien luokkien rally-tokokilpailut Hakkilan hallissa 13.5.2023. Kilpailuissa tuomarina toimi Linda Wiksten.

MES-luokka 

Kilpailut aloitettiin aurinkoisessa ja kesäisessä kelissä MES-luokan koirakoilla. Luokassa kilpaili 15 todella taitavaa koirakkoa. Huomioin arvioista on, että jokainen koirakko sai MES-luokasta tuloksen. Aivan mahtavaa! Lindan suunnittelema rata oli mielenkiintoinen ja saimme nähdä paljon hienoja suorituksia ja iloisesti heiluvia häntiä. Luokan voitosta käytiin kova taistelu, sillä kaksi koirakkoa ylsi pisteisiin 99. MES-luokan voittoon nopeammalla ajalla kiitivät Anna Pekkala ja cockerspanieli Odile pistein 99. Toiselle sijalle samoilla pisteillä Katri Ristimäki ja bordercollie Uno. Kolmannelle sijalle nousi myös Katri Ristimäki toisen koiransa bordercollie Hipan kanssa pistein 98. Tuomarimme Linda pääsi valitsemaan vielä kaikkien koirakkojen joukosta yhden koirakon, kenelle halusi myöntää tuomarin palkinnon. Hienojen suorituksien joukosta Anna Walden ja welsh corgi Juju vastaanottivat tuomarin palkinnon. Heillä hienosti myös pisteet 96. Onnittelut kaikille sijoittuneille.


VOI-luokka

VOI-luokka päästiin aloittamaan aikataulussa. VOI-luokassa koirakoita tällä kertaa oli kahdeksan kappaletta. Tuomarimme Linda oli hienosti suunnitellut radat niin, että radan muokkaaminen MES-luokan radasta sujui jouhevasti talkoolaisten avustuksella. VOI-luokassa nähtiin hienoja suorituksia ja oli ihanaa katsoa miten ohjaajat kannustivat ja kehuivat koiriaan. Luokan voittoon miltei täydellisellä suorituksellaan ylsivät Krista Heikkinen ja japaninpystykorva Ilo pistein 98. Toiselle sijalle pistein 92 Jutta Törnqvist ja pumi Hoppu ja kolmanneksi Katja Levander ja lyhytkarvainen saksanseisoja Patu pistein 83. Tuomarin palkinnon VOI-luokasta itselleen ansaitusti nappasi Mari Ruusuvuori ja puli Aro. Onnittelut myös Heidi Pisilälle ja vehnäterrieri Kapulle RTK3:sta ja tsemppiä MES-luokkaan!


AVO-luokka

Ilma ulkona senkun parani päivän mittaan ja niin myös tunnelma hallin sisällä, kun pääsimme aloittamaan AVO-luokan. AVO-luokkaan taitojaan esittelemään saapui 15 koirakkoa. Ylivoimaiseen voittoon mahtavalla suorituksella Katja Rahkola ja shetlanninlammaskoira Enne pistein 99. Toiseksi sijoittui Linnea Haapala ja keskikokoinen villakoira Sienna pistein 93 ja kolmanneksi samalla pistemäärällä Carmela Hellsten ja australian labradoodle Teddie. Tuomarin palkinnon iloisella ja hyväntuulisella yhteistyöllä nappasivat itselleen Katriina Jaakkola ja saksanpystykorva Aleksi. Neljä koirakkoa ansaitsivat hienoilla tuloksillaan myös RKT2-koulutustunnukset ja menoliput VOI-luokkaan, onnea!


ALO-luokka

ALO-luokka päästiin aloittamaan ajateltua myöhemmin, kun uusia varmennettavia kisakirjoja olikin runsaasti. Tuomarimme Linda vain myhäili tyytyväisenä, että ihanaa saada uusia kilpailijoita mukaan tähän hienoon lajiin. Pieni myöhästyminen ei haitannut fiilistä ja viimeinen luokka päästiin aloittamaan 19 koirakon voimin. Luokassa nähtiin ihastuttavia ja taitavia suorituksia. ALO-luokan voittoon ilmiömäisillä 100 pisteellä taituroivat Lotta Hujanen australian labradoodle/x-rotu Leo. Se oli upeaa menoa se! Toiseksi sijoittuivat Noora Tihtonen ja lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira Ninja pistein 98 ja kolmanneksi Maija Mäkelä ja suursnautseri Riffi pistein 97. Onnittelut kaikille!

Päivä sujui hienosti ja saimme nauttia upeista suorituksista koko päivän ajan. Suuret kiitokset kilpailun tuomarille Lindalle sujuvista radoista ja hienosta tuomaroinnista. Kiitokset lisäksi I-HAH:n reippaille talkoolaisille, kaikki sujui saumattomasti ja jouhevasti.

Toivottavasti tavataan taas mahdollisimman monen kanssa tulevissa I-HAH:n rally-tokokilpailuissa. Suuri kiitos vielä yhteisesti kaikille tähän kesäiseen päivään osallistuneille, se oli kaikin puolin onnistunut päivä.

Terkuin,
Sini Marjola 

Kisojen tähti on tietysti pääsponsorimme Bozita Robur!
Ruotsissa ruotsalaisesta lihasta valmistettu gluteeniton premium-koiranruoka, jonka korkea lihapitoisuus helpottaa koiran ruoansulatusprosessia. Laadukkaisiin koiranruokatuotteisiin pääset tutustumaan täältä.


Kisoja sponsoroimassa myös ORKLA - Ystävä jokaisessa hetkessä! Suomen rakastetuimmat tuotteet.

Kisoissa mukana APTEEKKI FLUACUTE ZINC+
Kevätflunssa tulossa? Heti ensioireisiin. Lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Helposti ja nopeasti annosteltava suusuihke. Saatavilla 4 eri maussa: anis, mustaherukka, sitruuna-inkivääri ja echina-piparminttu. (Huom! Aikuisille tai yli 12-vuotiaille lapsille.)
APTEEKKI-tuotesarja on apteekkien oma tuotesarja, jossa on laadukkaita tuotteita koko perheelle, saatavilla apteekista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti