tiistai 29. marraskuuta 2022

I-HAHin agilityn marraskisat ja seuramestaruuskisat 2022

I-HAHin agilityn marraskisat järjestettiin omassa Hakkilan vuokrahallissamme 26. - 27.11.2022. Tuomareina toimivat Esa Muotka ja Anne Savioja ja vastaavina koetoimitsijoina Tanja Hokkanen ja Miia Kallio. 

Lauantaina oli tarjolla kolme kisaa 1- ja 2-luokkalisille, ilmoittautumisia oli saatu 328:aan starttiin ja kisapäivä saatiin hoidettua reilussa kymmenessä tunnissa. 

Sunnuntaiksi oli ilmoittautumisia 554 starttiin ja kisapäivä aloitettiin jo klo 7:00 ja päästiin päättämään vasta ilta kymmenen jälkeen. 


Kisarutiineja vielä haetaan uusissa vuonna 2022 laajentuneissa hallitiloissamme ja nyt oli ilmoittautuminen, kisatoimisto ja palkintopöytä järjestetty vanhan hallin puolelle.  Siellä oli myös tilaa pienelle treenialueelle, koirien häkeille ja lähtökarsinoille, joiden kautta mentiin varsinaisen kisahallin puolelle.


Koiranruokasäkin ohessa annetut pienikokoiset palkinnot oli pakattu kätevasti jätekasseihin, joita jokainen tarvitsee  arkielämässään.  Palkintosponsoreina olivat Robur, Verman, Orkla, APTEEKKI D3 vitamiini, CeradermAPTEEKKI FLUACUTE ZINC+Kiitokset tukijoillemme!

Kisahallin puolella oli kapea käytävä, jota pitkin katsojat pääsivät buffettialueelle ja saattoivat kiivetä kierreportaille kuvaamaan tuttujensa kisaratoja. Livestriimiä kaivattiin kovasti, mutta sen järjestämiseen ei näiden kisojen järjestelytoimikunnalla ollut resursseja.  Asiaan paneudutaan ja koitetaan järjestää pysyvä ratkaisu.


Buffetissa oli tarjolla monenlaisia I-HAHin jäsenten leipomia herkkuja niin laktoosittomia, gluteenittomia kuin kasvissyöjillekin sopivia.  Kahvia oli tarjolla sekä vaalea- että tummapahtoista ja varastohuone buffetseinämän takana oli saanut näköesteeksi hienon käsinletitetyn verhon.

Sunnuntaina ratkottiin I-HAHin vuoden 2022 agilityn seuramestaruudet.  Voittajiksi selviytyivät pienempien koirien kokoluokissa kokeneet koirakot, mutta makseissa kokenut ohjaaja nappasi tuplanollalla seuramestaruuden ensimmäisten 3-luokan nollien kera nousukiidossa olevan koiransa kanssa. 

Näissä kisoissa jaettiin seuramestareille ensimmäistä kertaa pokaalien sijaan kunniakirjat, jotka jäsenemme Maija Savijärvi on suunnitellut.

 

Onnittelut I-HAHin seuramestareille 2022!

Pikkuminit Pirjo Haglund & käävil Kerttu

Minit Aija Lampinen-Helle & mittem Nala

Medit Anna Pekkala & cocspa Odile

Pikkumaksit Sanna Ristikartano & auskel Popstar

Maksit Noora Waltari & Piina

 EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti