sunnuntai 20. marraskuuta 2022

I-HAH syyskokous, pikkujoulujuhlat ja 30-vuotisjuhlat 2022

 
Lauantaina 12.11.2022 kokoonnuttiin  Hakkilan halliin noin 40:en Itä-Helsingin Agilityharrastajan porukalla ilman koiria. Sääntömääräinen syyskokous vedettiin läpi parissa tunnissa ja hyvässä hengessä. Keskusteltiin talousasioista, tulevasta toiminnsta ja valittiin uusi johtokunta.  Oltiin tyytyväisiä tai oikeastaan kiitollisia entisen johtokunnan toimintaan ja valittiin kaikki jatkamishaluiset uudelle kaudelle.  Päätettin perustaa muutaman vuoden tauon jälkeen omat toimikunnat sekä rally-tokon että tokon koulutusten ja kisojen järjestämiseen ja valittiin johtokuntaan näiden toimikuntien puheenjohtajat. Agilityn kilpailutoimikunta sai myös uuden tosin aikaisempina vuosina kykynsä näyttäneen puheenjohtajan. 

Kokouksen jälkeen siirryttiin nauttimaan nyyttikestein loihditun buffetpöydän antimia ja palkittiin vuoden aikana arvosisoissa menestyneet I-HAHin jäsenet.  Pidettiin myös tietokilpailu, johon vastauksia löytyi myöhemmin näytetyssä diaesityksessä.
 
 
Kentän siirtymisvuosi Kontulan Kelkkapuistosta Kivikon liikuntapuistoon oli päässyt unohtumaan muutamilta "vanhoiltakin" jäseniltä.  Viimeistä kesää treenattiin ja järjestettiin kisoja Kontulassa vuonna 2010.  Kivikosta tehtiin vuokrasopimus 1.8.2010, mutta kentän rakentamisen ja aitaamisen jälkeen siellä aloitettiin toiminta vasta keväällä 2011.  I-HAHin historiikin alkuvuodet löytyvät linkin takaa.
 

Ilta päätettiin hauskoihin kilpailuihin, joissa joukkueet mm. tasapainottivat keinuja kentän laidoilta löytyvillä agilityesteillä ja muilla tavaroilla.Neljän hengen joukkueiden juoksukilpailuissa pidettiin kiinni hyppyjen rimoista ja alitettiin hoopers-kaaria.

 

Joukkueet juoksivat myös kilpaa kartiot päässä eikä se ollut lainkaan niin helppoa kuin voisi kuvitella.

 

 
Juttu on hyvä päättää sunnuntaina FB-tapahtuman kommenteista löytyneeseen viestiin: "Kiitos ohjelmatoimikunnalle ohjelmasta ja kaikille hyvästä seurasta.

EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti