perjantai 2. syyskuuta 2022

I-HAH valiot esittäytyvät: agility- ja hyppyvalio Papu


FI AVA, FI AVA-H Concurrido Yola, Papu

rotu: espanjanvesikoira

syntynyt: 19.11.2016

ohjaaja ja omistaja: Emilia Kainulainen

 

Papu on neljäs espanjanvesikoirani, jolla kisaan agilityssä. Se saapui harrastuskoiraksi ja on tottavie lunastanut paikkansa siinä roolissa. Se on sekä kroppansa, että päänsä puolesta täydellinen harrastus- ja kisakaveri. Papu on notkea ja nopea, kiltti, kuuliainen, ohjaajapehmeä tunnollinen rämäpää. Se haluaa tehdä oikein ja se haluaa tehdä täysillä. Sille ei tuota vaikeuksia irrota kentän toiseen päähän suorittamaan itsenäisesti esteitä tai jäädä pujottelemaan keppejä yksin, kun siirryn jo kohti seuraavia esteitä.

 

Lyhyesti sanottuna Papun sydän on kultaa, sen moottori on titaania, sen kroppa on elohopeaa ja sen taisteluhalu on dynamiittia.

 

Papu aloitti kisauransa hieman reilussa 1,5 vuoden iässä ja nousi kolmosiin vuotta myöhemmin. Suomen agilityvalion tittelin se lunasti hieman alle nelivuotiaana ja hyppyvalion tittelin viisivuotiaana. Olemme tehneet useamman IKEAllisen verran hylly-tuloksia, sillä Papun kiihkeä eteneminen yhdistettynä omiin lyhyenläntiin jalkoihin on ollut melkoinen kombinaatio. Onneksi agilityssä voin vilpittömin mielin nauttia myös oppimismatkasta, eikä ole välttämätöntä keskittyä pelkkien tulostavoitteiden kautta onnistumisen kokemusten saamiseen. Jokainen kisa Papun kanssa on sydäntä ilosta läikähdyttävä kokemus.

 

Nyt, vuoden 2022 SM-kisojen kynnyksellä, odotan yhteiseltä tulevaisuudeltamme kehittymistä, kisamatkoja, arvokisakokemuksia sekä vielä aikaisempaakin enemmän rohkeutta ja luottamusta Papun taitoihin.

 

On onni saada kisata tehotyttö Papun kanssa.

 

Linkki Papun agivalioitumisrataan


 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti