keskiviikko 7. syyskuuta 2022

I-HAH Rally-tokon Epis-Cupin 3. osakilpailu

Itä-Helsingin agilityharrastajien järjestämä kolmiosainen rally-tokon Epis-Cup huipentui  lauantaina 13.8.2022 Hakkilan hallin 3 kentällä pidettyyn viimeiseen osakilpailuun. Tuomarina toimi koirakouluttaja Saara Sievänen. Kaikissa osakilpailuissa kisattiin kahdessa eri luokassa: ALO/AVO ja VOI/MES, joista molemmista palkittiin jokaisessa osakilpailussa sijat 1.-3. sekä jaettiin tuomarinpalkinto. Lisäksi kaikista osakilpailuista, joihin koirakko osallistui, kertyi pisteitä Cup-kilpailuun.

Kilpailijoita oli kauniista säästä huolimatta ilmoittautunut mukaan tällä kertaa hieman vähemmän: 8 alemman luokan ja 9 ylemmän luokan koirakkoa. Mukana oli tälläkin kertaa kisaamassa sekä omia seuralaisia että seuran ulkopuolisia koirakoita. Kisakentillä nähtiin taas upeita ja varmoja suorituksia, mikä näkyi runsaina hyväksyttyinä tuloksina molemmissa kisaluokissa. ALO/AVO-luokassa taso oli jopa niin kovaa, että ensimmäinen ja toinen sija ratkottiin ajan perusteella.

I-HAH:n tarjoamat 30 v. mokkapalat tekivät niin kisaajille, katsojille kuin työntekijöillekin kauppansa. Myös epikset sekä koko Epis-Cup saivat kiitosta! Hakkilan hallilla onkin mitä parhaimmat puitteet järjestää rally-tokokilpailuja, sillä kisakenttä saadaan helposti rajattua aidoilla rauhalliseksi suoritusalueeksi ja pohjoispäähän saadaan erilliset sisään- ja uloskäynnit.

 

Kilpailuaamupäivän päätteeksi jaettiin myös palkinnot Epis-Cupin kokonaiskisan kolmelle parhaiten sijoittuneille. Voiton vei kolmella upealla ALO/AVO-luokan tuloksella Jenni Sandell ja Toivo. Toiseksi sijoittuivat Annica Svenblad ja Molly kahdella yli 90 pisteen VOI/MES-luokan tuloksella. Kolmannen sijan vei Anna Agopov ja Just kahdella hienolla VOI/MES-luokan tuloksellaan. Paljon onnea sijoittuneille!

 

Kilpailussa sponsoreinamme olivat BOZITA ROBUR ja Yliopistonapteekki

Lämpimät kiitokset!

 

Parhaimmista tuloksista vastasivat:
Kolmas osakilpailu ALO/AVO-luokka:

  1. Mia Keisalo ja Spede, 95 p.

  2. Jenni Sandell ja Toivo, 95 p.

  3. Sari Hujanen ja Windy, 90 p.

      TP Katja Rahkola ja Enne


Kolmas osakilpailu VOI/MES-luokka: 

  1. Riikka Lavonen ja Tuikku, 100 p.

  2. Sari Hujanen ja My, 99 p.

  3. Anna Agopov ja Just, 80 p.

      TP. Heini Mölsä ja Ralli


Epis-Cup:

  1. Jenni Sandell ja Toivo, 283 p.

  2. Annica Svenblad ja Molly, 237,5 p.

  3. Anna Agopov ja Just, 195 p.

  

Teksti ja kuvat: MarikaRiikonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti