torstai 26. toukokuuta 2022

I-HAH Junnupäivä 21.5.2022


21.5. I-HAHille oli järjestetty junnupäivä, eli junnuohjaajille kokonainen päivä varattuna agilitytreeneille ja sen lisäksi vielä jollekin toiselle aktiviteetille. Tässä päivässä oli ihmisille tarkoitetut juoksutekniikka- ja ketteryystreenit, joita veti Nova van der Ende sekä agilitytreenit, joissa kouluttajana oli Ville Liukka. Paikan päällä oli tarjolla pientä syötävää sekä juotavaa.Tapahtumaan osallistui 12 junnua, jotka jaettiin kolmeen ryhmään. Päivään osallistuneet nuoret olivat 8-17-vuotiaita.


Päivä aloitettiin Novan juoksutekniikka ja ketteryystreeneillä. Treeneissä oli erilaisia tehtäviä tikkailla ja hauskoja paritehtävia kuminauhoilla ja ilman.


Novan treenien jälkeen mentiin rakentamaan rataa ja tutustuttiin siihen. Sen jälkeen oli ensimmäisen ryhmän treenivuoro, jonka aikana toinen ryhmä meni kävelemään merkityn lämppälenkin, jonka aikana piti tehdä tehtäviä. Kaikille ryhmille oli omat ajat, milloin näillä olisi lämppälenkki, milloin treeni ja milloin vain odottelua.


Agitreeneissä oli kolme rataa vaihtoehtoina ja jokaisen ryhmän treenit oli jaettu kahteen kierrokseen.


Koko päivän kentällä tuntui olevan mukava tunnelma ja kaikki tuntuivat viihtyvän! Kiitos kaikkille päivään osallistumisesta!

Laura R.

I-HAH:n junnupäivään osallistui ohjaajia kuudesta eri seurasta. Agilityliitolta saadun junnuavustuksen avulla katettiin valmentajien kulut ja I-HAH tarjosi kentän, joten päivä oli osallistujille maksuton. Kiitos tuesta Sagi ja I-HAH! Seuraava Junnupäivä on elokuussa, fb-tapahtumasta saat lisätietoja ja tiedon ilmoittautumisen avautumisesta.


Maija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti