keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

I-HAH ry:n epäviralliset rally-tokokilpailut 12.6.2021 Kivikossa

I-HAH ry:n rally- ja tokotoimikunta järjesti 12.6.2021 vuoden ensimmäiset epäviralliset rallytokokilpailut alo- ja avo-luokkalaisille. Järjestelyt lähtivät käyntiin nopealla aikataululla 2 viikkoa ennen tapahtuman, kun I-HAH:n oma kouluttaja, kokenut rallytokoharrastaja Susanna Stenberg ilmoitti pystyvänsä tuomaroimaan epikset. Lisäksi hyvin samoihin aikoihin tuli uutta tietoa Korona-rajoituksista, joka salli tapahtumien järjestelyn tietyin ehdoin.

Yhdessä innokkaiden talkoolaisten, saatiin nauttia ihanasta aurinkoisesta päivästä Kivikossa, jonne ilmoittautui mukavasti kisailijoita osa yhden, osa kahden startin voimin. Koirakkoja oli yhteensä 25.

Alo-luokkaan oli ilmottautunut enemmän osallistujia, joten rataantutustumiset tehtiin kahdessa osassa niin, että kahden startin ostaneet kilpailivat ensin ja heidän jälkeen yhden startin ostaneet. Avo-luokka tuli ihan omanansa alokasluokan palkintojen jaon jälkeen. Jaon myötä pystyimme myös takaamaan sen, ettei ilmoittautumisiin tai kentänreunoille pakkaantuisi liian paljon ihmisiä liian lyhyillä välimatkoilla.



Oli todella ihana nähdä koirakkoja, joilla oli ihan selvästi hauskaa keskenään. Koiria kannustettiin kauniisti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella sekä pienille kömmähdyksille radalla uskalsivat omistajatkin nauraa. Ja tätähän rallytoko on parhaimmillaan; yhteistä kivaa koiran ja ohjaajan välillä. Rennon tunnelman takia uskaltaisin väittää, että kaikilla oli varsin mukava päivä.



Alo-luokan palkitut:

Tuomarin palkinto: Anne-Maaret Heikkinen ja Tarmo (kuvassa vas.)

1. Lotta Lyyvuo ja Napsu 100/100

2. Kukkamari Lehto ja Tessa 95/100

3. Aliisa Kulmala ja Rosvo 90/100

Avo-luokan palkitut:

Tuomarin palkinto: Paula Ruotsalainen ja Rella (kuvassa vas)

1. Stiina Liljelund ja Veikko 98/100

2. Tiia Ojala ja Milo 98/100

3. Helena Mattila ja Bojo 96/100


Kaikki tulokset Itä-Helsingin agilityharrastajien kotisivuilla


Epiksissä sponsorina Robur sekä I-HAH:n omia jäseniä.



Henkilökohtaiset kiitokset upeille talkoolaisille, ilman teitä olisin ollut pulassa. Iso kiitos myös kaikille kisaan osallistujille, teillä on upeita koiria ja yhteistyötänne oli ilo katsella, samalla kun toimin Susannan sihteerinä. Kiitos myös Susanna Wecksten ja Nina Pellikka kuvista.


Mira Jalonen / Rally- ja tokotoimikunta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti