sunnuntai 14. elokuuta 2022

I-HAH valiot esittäytyvät: Agility- ja hyppyvalio Ralf

                                                                                                                                 
Kuva: Jannica Grönmark

FI AVA, FI AVA-H,   Mindpower Wizard, Ralf
Rotu: bordercollie
Syntymäaika: 13.7.2015
Ohjaaja: Alexandra Lappalainen

Ralf, Ralle, Rallersson on erittäin eloisa, viisas, huumorintajuinen ja tasapainoinen bordercollie poika. Unohdin mainita, suloinen, hellyydenkipeä pomppiva pusukone! Se voi juosta itsekseen täysiä pellolla sen näköisesti kun sillä olisi "näkymätön" kaveri mitä muut ei näe. Ralfin nimi juontaa juurensa F1 kuljettaja Ralf Schumacherista, koska hän on suloinen, ruskeatukkainen poika joka on saanut alkunsa Saksassa ja menee kovaa :)

Ralf rakastaa ihmisiä mikä näkyi jo pentulaatikossa. Ralf oli aina ensimmäinen pentu joka kiipesi syliini, kun kävin niitä katsomassa ja asenne muita koiria kohtaan on myös kiva, alistuu mieluummin kun provosoi. Ralf tulee toimeen pienten lasten kanssa todella hyvin ja rakastaa myös pentuja.

Ralf kilpailee agilityssä, maksi 3-luokassa ja on saavuttanut Suomen Agility arvon ja Suomen Hyppyvalion arvon. Poitsu on kaikkea mitä ikinä olisin voinut toivoa harrastuskaverilta.

Agilityssä Ralf on kiihkeä ja tekee kaiken täysillä mutta kuuntelee ja haluaa tehdä rataa ohjaajan kanssa. Sillä on vahva este focus joten käännökset saa tehdä ajoissa. Lyhyesti sanottuna hyvä moottori ja keskittymiskyky ja se käyttää kroppaansa todella kivasti.

Nautin joka treenistä ja kisa startista Ralfin kanssa.  Tää tyyppi tekee mut onnelliseksi joka päivä ja on kyllä varmasti elämäni upeimpia koiria ja mieletön agilitykamu.

Tokossa Ralf on kisannut kolme koetta ja kasassa on tunnus TK1. Se tekee tokoa  täysillä, hyvällä asenteella, häntää heiluttaen, laji ei vaan ole meidän ykkösjuttu  ;)

Jätkä on myös hyvä temppujen suorittaja ja osaa liudan hauskoja temppuja, mm hypätä syliin käskystä ja sammuttaa valot käskystä.

Tasapainoisuus tulee hyvin esille esim siinä kun ensin tehdään agilityä ja sitten heti perään tokoa. Ralfilla ei jää asiat päälle vaan osaa keskittyä tarvittaessa jo seuraavaan asiaan. Ralf palkkautuu sekä namilla että lelulla, mutta jos pitää valita niin lelu voittaa namit, ja ehdoton suosikki on tissikumi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti