maanantai 20. kesäkuuta 2022

I-HAHin edustajille kultaa ja pronssia agilityn JSP SM-kisoista

Suomen Agilityliiton arvokilpailujen vuosikalenteriin merkityt vuoden 2022 neljännet arvokisat,  junioreiden, senioreiden ja para-agilitaajien SM-kisat, järjesti Janakkalan koirakerho Hämeenlinnassa 18. - 19.6.2022. Ilmoittautumiset oli huomattu lähettää ajoissa 12:sta I-HAHin koirakosta ja valitettavasti muutamat muistivat tapahtuman vasta, kun ilmoittatumisaika oli mennyt umpeen neljä viikkoa ennen kisoja. 

60 + ohjaajien ja medi-koirien luokassa Päivikki Turula ja roturisteytys-kromfohrländer (parsonrussellinterri - kromfohrländer) uusivat vuoden takaisen voittonsa.  Ensimmäisenä juostun hyppyradan jälkeen pari oli kolmantena 0-tuloksella, mutta agilityradan 0-voitto varmisti kokonaiskisan voiton ja kultamitalit sekä ohjaajan että koiran kaulaan.

50 - 59 vuotiaitten ohjaajien ja mini-koirien luokassa Aija Lampinen-Helle ja mittelspiz Nala juoksivat virheettömästi molemmat radat ja yhteistuloksella - 2,72 saivat kumpikin omat pronssimitalit.


50 - 59 vuotiaitten ohjaajien ja mini-koirien luokassa tekivät Hannele Pekurinen ja tanskalais-ruotsalainen pihahoira Myrran myös ratavirheettömät radat ja tulos 1,89 toi heille kisassa 5. sijan.

60 + ohjaajien ja mini-koirien luokassa tekivat Marjaana Jaija Hirviniemi ja kääpiösnautseri Minco yhteistuloksissa luokan toiseksi nopeimmat ajat, tuloksella 10 sijoitus oli 8.

60 + ohjaajien ja medi-koirien luokassa Eila Kuronen ja roturisteytys-kromfohrländer ( villakoira - kromfohrländer) saivat sijoituksen 10. yhteistuloksella 15.15. 

Kisapaikkana oli Hämeenlinnan Säästöpankki Areena Hämeen Härkätien varrella.

 

Hallissa oli hyvin tilaa kolmelle kisakentälle, joka onkin SAGIn vaaatimus JSP SM-kisojen pitopaikalle.  Tilaa jäi hyvin myös koirien häkeille ja se oli tarpeen sateisena kisapäivänä lauantaina.
 


Kisojen täydelliset tulokset löytyvät Agilitytulospalvelusta: seniorit lauantai 18.6. ja juniorit & para-agilitaajat sunnuntai 19.6.  Facebookin keskustelupalstoilla ovat jotkin kisaajat arvostelleet kisaratoja, mutta medikokoisen koiran kanssa radoilla olleena 70 + kisaaajana haluan kiittää tuomareita Marko Mäkelä ja Reetta Pirttikoski. Heidän ratansa olivat oikein loogisia ja sopivia jo hiukan kömpelösti liikkuvalle seniorille hyvin liikkuvista puhumattakaan eikä ratojen muistamisessa tullut ongelmia. 

Seuraavat I-HAHin jäsenet olivat lähettäneet ilmoittautumisen kisaaan. Yksi koirakko joutui harmillisesti lähtemään aamulla kisapaikalta pois, koska pysäköintipaikkaa ei löytynyt hallin läheltä. 

Juniorit 15-18 v 

S kääsnä Moona ja Emilia Hammar
 
Seniorit yli 60 v
S kääsna Minco ja Marjaana Hirviniemi
M kromfo Nixi ja Päivikki Turula
M kromfo Nopsa Eila Kuronen 
 
Seniorit 50-59 v

XS toyvil Kerttu ja Pirjo Haglund

S tarupi Myrran ja Hannele Pekurinen
S kesvil Sylvi ja Johanna Kauppinen
S mittel Nala ja Aija Lampinen-Helle
S mittel Luna ja Aija Lampinen-Helle
SL espves Rilla ja Leena Kerkelä
L borcol Juno ja Nina Borgelin
L borcol Sinna ja Iku Blomqvist

 
Onnittelut mitalisteille ja  muillekin hyviä ratoja tehneille!  
Vuoden kuluttua agilityn JSP SM-kisat ovat Rovaniemellä etkokisoineen 16. - 18.6.2023.  Nyt kannattaa jo laittaa merkintä kalenteriin toukokuun alkupuolelle, jotta ilmoittautuminen kisoihin ei unohdu ;). 

Eila Kuronen
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti