keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Nollat kiikarissa agilitykisat Hakkilassa 24. - 25.7.2021

I-HAHin vuokrahallissa Hakkilassa järjestettiin ensimmäiset viralliset agilitykisat 24.-25.7.2021 ja kisat onnistuivat järjestäjien kannalta mainiosti. Sekä lauantaina että sunnuntaina oli 3-luokan kisaajille tarjolla kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata.  Tuomareina olivat kumpanakin päivänä Henri Luomala ja Salme Mujunen.  Lauantaina vastaavana koetoimitsijana toimi Titta Lähdesmäki ja ilmoittautumisia oli saatu 184:ään starttiin. Kisaajamäärää taisi vähentää se, että Lohjalla kisattiin Uudenmaan piirinmestaruuksista.  Sunnuntain vastaavana koetoimitsijana oli Tanja Hokkanen ja ilmoittautumisia oli 241 starttiin.

Ilmoittautumispiste oli hallin ulkopuolella eikä kisaajille ollut hallissa katselutilaa näin koronan neljännen aallon alkumetreillä.  Kasvomaskeja pidettiin ahkerasti ja turvaväleistä huolehdittiin.

Ratasuorituksia pystyi seuraamaan Facebook-livestreamin välityksellä ja tallenteet ovat katsottavissa linkkien takaa (ainakin jonkin aikaa)

Lauantai 24.7.2021

Sunnuntai 25.7.2021

Kisojen Facebook-tapahtumassa ovat nähtävissä kaikki ratapiirrokset

Kisatoimisto oli järjestetty väliaidoilla rajaten hallin nurkkaan.

Pysäköintipaikkojen riittävyys jännitti kisajärjestäjiä, mutta paikat riittivät mainiosti tällaisia pieniä kisoja varten.

Kisajärjestäjän tarjoama kuvauspalvelu sai kisaajilta kiitosta.  Kisaaja saattoi jättää kuvaajalle oman tallennusvälineensä ennen suoritusvuoroaan ja sai sen takaisin poistuessaan hallista.

Sponsoreiden logoilla koristeltujen väliaitojen avulla saatiin rakennettua turvalliset kulkuväylät radalle tuleville ja sieltä poistuville koirakoille.

Monipuoliset palkinnot saivat  kiitosta kisaajilta ja I-HAH haluaa kiittää sponsoreitaan Bozita Robur, Best Friend, Biofarm, TherMidas Vet ja Verman.

Koska aina ei voi onnistua eikä edes joka kerta, niin I-HAH tarjosi lohtulakun kotiin lähtiessä.

Toisen kerroksen buffassa oli tarjolla monenlaisia herkkuja mm. pizzaa, focacciaa, mokkapaoja, porkkanakakkua, marjapiirakkaa, suklaamuffinsseja, jäätelöä, kahvia, teetä ja virvoitusjuomia.

Lauantaina tehtiin kaikkiaan 55 nollatulosta ja näistä viisi sertiä, joista yksi täydensi koiralle FI AVA tittelin ja yksi FI AVA-H tittelin.
Sunnuntaina saatiin kaikkiaan 77 nollatulosta ja näistä neljä sertiä joista kaksi koiraa sai FI AVA tittelin.
Kaikki tulokset löytyvät I-HAHin kotisivuilta

Kilpailujen yhteydessä kisattiin Nollat kiikarissa-cup, johon jokainen koirakko osallistui automaattisesti. Tässä kisassa nollat todellakin merkitsivät!
Tänä vuonna cup-kilpailun voiton vei Iina Kalliomäki & auskel Typy (53 p.) - saavutuksena mm. hurjat 3 nollavoittoa viikonlopun aikana! Voittajalle on luvassa muun muassa ilmaiset startit kaikkiin loppuvuoden I-HAH:n kilpailuihin! Onneksi olkoon!
2. sijalle sijoittuivat Pasi Vesenterä & borter Colo (47 p.)
3. sijalle sijoittuivat Marcus Becks & auspai Aina (41 p.)
Sijoittuneille on luvassa ilmaisia kisastartteja I-HAH:n kisoissa ja sponsoriemme lahjoittamia palkintoja.
Hurjasti onnea kaikille cup-kilpailussa sijoittuneille!