tiistai 15. syyskuuta 2020

I-HAH syyskisat 5.-6.9.2020


Syyskuun ensimmäisen viikonlopun agilitykisat järjestettiin sittenkin Kivikon kentällä vaikka alkuperäisenä tarkoituksena oli testata Hakkilan hallia virallisten agilitykisojen kisapaikkana.  Halli soveltuu pienten kisojen järjestämiseen ja kisatoimikunta totesi hyvissä ajoin, että näistä kisoista ei tule suuria, koska kisatarjontaa oli erittäin runsaasti. Kilpailevat paikkakunnat pääkaupunkiseudun agilitaajille olivat:  Ahvenanmaa, Helsinki Konala, Janakkala, Lieto, Mikkeli, Mäntsälä, Pyhtää, Riihimäki ja Tampere.  

Vain muutamaa viikkoa ennen kisoja saimme tietää, että Tähdet tähdet TV-ohjelman harjoitukset alkavat  Hakkilassa samassa kolmen hallin kiinteistössä, jossa I-HAHin vuokrahalli sijaitsee.  Pysäköintitilat eivät tulisi riittämään TV-tuotantoon osallistuville ja agilitykisavieraille.  Ongelmia saattaisi tulla myös naapurista toiseen kuuluvista äänistä pitkin päivää.  Linkki videoon äänineen

Kisojen tuomarikin vaihtui.  Tuomariksi lupautunut  Marja Lahikainen osallistui sunnuntaina 6.9.2020 yli 30 vuotta agilitytuomarina toimineen Hannele Lummerannan muistotilaisuuteen. I-HAHin kisoissa pidettiin klo 14 hiljainen hetki Hannelen muistolle,  kuten tehtiin myös monilla muilla kisapaikoilla ympäri maan.   

Saimme lyhyellä varoitusajalla tuomariksi Jouni Kauton, kiitokset hänelle. Kisojen rakenne poikkesi totutusta, sillä lauantaina kisasivat 1-luokkalaiset ja 3-luokkalaisista pikkumaksit ja maksit.  Sunnuntaina pääsivät kisaamaan 2-luokkalaiset ja 3-luokkien pikkuminit, minit ja medit.  Kaikille oli tarjolla kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata. Lauantaina oli vastaavana koetoimitsijana Alli Arppe ja ilmoittautumisia oli saatu 150 starttiin ja sunnuntaina 191 starttiin, jolloin VKTnä toimi Heli Kallioniemi. 

Viikonlopun tulokset löytyvät I-HAH ry:n kotisivuilta


Pääsponsorina toimi tuttuun tapaan Bozita Robur lahjoittaen koiranruokasäkit palkituille.  
Muina sponsoreina olivat Bestfriend, joka on Pohjoismaissa toimiva johtava lemmikkituotteiden kehittäjä, maahantuoja ja markkinoija.  
Verman suomalainen perheyritys, jonka tuotteet edistävät ihmisten jokapäiväistä terveyttä ja hyvinvointia. TherMidas VET diagnostisen lämpökuvuksen asiantuntija. 
BE-KIND patukat, jotka sisältävät luontaisen maukkaita ja terveellisiä ainesosia.

Kiitokset sponsoreille ja kisaajille!  Tervetuloa marraskisoihin 28.-29.11.2020 Vantaalle Agria Eläinvakuutus Areenalle!  Tuomareina toimivat Jan Sprij Hollannista ja Ritva Herrala.  
EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti