perjantai 31. heinäkuuta 2020

I-HAH Heinäkisat ja Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruuskisat 25.-26.7.2020

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettiin Kivikon kentällä I-HAHin heinäkisat, joiden yhteydessä ratkottiin Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruudet. Tuomareina kisoissa toimivat iki-ihanat Anne Savioja ja Sari Mikkilä. Ilmoittautumisia kertyi 580 yksilöstartin verran. Joukkuepiirinmestaruuskisaan ilmoittautui yhteensä 27 joukkuetta.

Medien piirinmestari Nopsa, jota voitokkaasti ohjasi Heli Kuronen (I-HAH). Kuva: Lotta Saarelainen.


Lauantaina kisattiin kolme kolmosluokan rataa. Yksilöpiirinmestaruudet ratkottiin B ja C-ratojen yhteistuloksen perusteella. Lauantai alkoi sateisissa merkeissä medien radoilla. Sade ei koirakoiden menoa haitannut, vaan radalla nähtiin upeita suorituksia. Päivän edetessä pikkumaksien ja maksien ja viimeisenä pikkuminien ja minien vauhdikkaiden suoritusten merkeissä sää parani ja loppupäivästä olosuhteet hipoivat täydellisyyttä. Päivän aikana kohdattiin monenlaisia teknisiä ongelmia niin toimistotietokoneen kuin kuulutuslaitteistonkin kanssa. Ongelmat venyttivät päivää aiottua pidemmäksi, mutta niin kisaajat kuin työntekijätkin jaksoivat hyvällä fiiliksellä loppuun asti. Piirinmestaruustitteleiden lisäksi lauantaina jaettiin yksi agilityvaliotitteli pikkumakseissa kisanneelle australianpaimenkoira Svealle, jota ohjaa Vilja Kämppi (I-HAH). Timi, joka ohjaajansa Tuulikki Laalon (I-HAH) kanssa sijoittui yksilöpiirinmestaruuksissa viidenneksi. Kuva: Lotta Saarelainen.


Claudia Ottka ja Kipinä (I-HAH), jotka sijoittuivat medien B-radalla neljänneksi. Kuva: Lotta Saarelainen.


Sunnuntaina vuorossa oli aamupäivällä kaksi ykkös- ja kakkosluokkien rataa ja iltapäivällä joukkuepiirinmestaruuskisa. 2-luokkien A-radan yhteydessä kisattiin myös nuorisopiirinmestaruuksista. Sunnuntaina sää suosi, tekniikka toimi ja tunnelma oli kaikin puolin mukava. 


Kisoissa oli kesäkuun tapaan käytössä joitain poikkeusjärjestelyitä koronaepidemian vuoksi, jotta pystyttiin mahdollisimman hyvin minimoimaan lähikontakteja ihmisten kesken. Käsienpesupisteitä oli useita ja ne olivat todella kovassa käytössä koko viikonlopun. Läsnä- ja poissaoloilmoittautuminen hoidettiin sähköisen lomakkeen kautta, jotta vältettiin ilmoittautumiseen kertyvät jonot ja rokotusten tarkastus hoidettiin myös pistokokein sähköpostilla ennakkoon. Lisäksi kaikkien kilpailukirjoja ei kerätty ilmoittautumisen yhteydessä, vaan vain nollakirjat käsiteltiin. Poikkeuskäytännöt toimivat niin hyvin, että osa niistä otetaan todennäköisesti jatkuvaan käyttöön. Vain nollakirjojen suhteen ilmeni ongelmia, kun kisaajat eivät niitä aina tahtoneet muistaa toimittaa.


Kaikki viikonlopun tulokset löytyvät I-HAHin nettisivuilta. Lämmin kiitos kisojen sponsoreille:  Bozita Robur, Best Friend, Thermidas VET, Biofarm, Verman, Kahvi CharlottaSunnuntaina 2-luokassa tuplanollan tehneet ja nousuoikeuden kolmosluokkaan ansainneet Mika Yliluoma ja Ruuti (I-HAH).


Piirinmestaruustulokset


Nuorisopiirinmestaruudet:


Minit: Max Heinonen & Kippari

Maksit: Monna Peräjoki & Nuppu


Yksilöpiirinmestaruudet:


Medit:

 1. Heli Kuronen & Nopsa

 2. Jonna Kannisto & Nana

 3. Ville Liukka & Esso


Pikkumaksit:

 1. Minna Viitanen & Håp

 2. Laura Heikkilä & Kaiku

 3. Minna Viitanen & Vanttu


Maksit:

 1. Ida Vakkuri & Kate

 2. Sanna Ristikartano & Popstar

 3. Mika Harinen & Jura


Minit:

 1. Johanna Kauppinen & Sylvi

 2. Titta Lähdesmäki & Kari

 3. Erika Tikkanen & Fia


Pikkuminit:

 1. Viljami Saarivuo & Viola

 2. Maija Summa & Lobo

 3. Tiina Hartikainen & Nelli


Joukkuepiirinmestaruudet:


Medit:

 1. BAT Medit

 2. ESS Menevät Medit

 3. HSKH:n Medit


Pikkumaksit:

 1. HSKH Pikkumaksit

 2. I-HAH Pikkumaksit

 3. BAT Pikkumaksit

Maksit:

 1. HSKH Maxit

 2. ATD:n Maksit


Minit

 1. ATD:n Minit

 2. I-HAH Mini1

 3. AGRYn Minit

Pikkuminit

 1. AST Taskuraketit

 2. HSKH Pikkuminit

 3. I-HAH Pikkuminit


VKT Titta Lähdesmäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti