lauantai 20. marraskuuta 2021

I-HAH junnupäivä 13.11 2021

13.11 I-HAH järjesti maksuttoman junnupäivän Hakkilassa. Päivä sisälsi Ville Liukan vetämät agilitytreenit ja Sofia Palmun fysiikkaharjoituksia koiralle ja ohjaajalle. Lisäksi treenien välissä oli tarjolla suolaista ja makeaa syötävää.

Päivään osallistui kaikkiaan kaksitoista junnua, joiden ikähaarukka oli kymmenestä seitsemääntoista vuoteen. Junnut jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen aloitti Sofian treeneillä ja toinen Villen.


Sofia piti aluksi luennon, jolla keskityttiin koiran lämmittelyyn, jonka jälkeen suunnattiin ulos koirien kanssa toteuttamaan luennon sisältöjä käytännössä. Ulkoa tultua käytännön treenejä jatkettiin vielä hallissa ja lopuksi oli ohjaajien fysiikkaharjoitukset.


Villen treeneissä oli junnuille tarjolla neljä eri ratavaihtoehtoa. Vaihtoehdoissa oli perusohjauksia sisältävä rata, inin/takaaleikkauspäällejuoksu rata, etenemis/ohjautuvuus rata sekä peruskäännöksiin keskittyvä rata. Valinnanvaraa siis oli.

Agilitytreeneissä treeniaika oltiin jaettu kahteen osaan, joten koirakot pääsivät treenaamaan kahta valitsemaansa rataa.


Koko päivän hallissa vallitsi iloinen ja kannustava tunnelma. 

Kiitos kaikille osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti