perjantai 7. toukokuuta 2021

Kevättalkoot Kivikossa ja Hakkilassa

Aurinkoisena, mutta kylmänä huhtikuun torstaina Kivikon kentälle kokoontui aurinkoinen porukka I-hahilaisia. Tehokas työskentely ja iloinen tunnelma lämmitti talkoolaisia. Hakkilan päässä oltiin erinomaisilla tetristaidoilla pakattu esteet peräkärryyn sekä autoihin ja Kivikossa esteitä vastaanotettiin ja kasattiin kentälle. Myös kontissa talvelta turvassa olleet esteet kannettiin kentälle.


Tyhjänä ollut Kivikon kenttä saatiin vain reilussa tunnissa täytettyä esteillä valmiiksi vastaanottamaan kesäkauden treenaajat. 

 


Talkoissa tehtiin mahtavaa yhteistyötä ja ongelmanratkaisutaitoja - erityisen maininnan saakoon se, miten tehokkaasti kontaktit saatiin turvallisesti kasaan vaikka lähtökohtana oli arvoitus nimeltä ”Yhdistä oikea ruuvi ja palanen oikeaan esteeseen”! 

 

Huikean tehokas porukka ja onhan meillä nyt aivan superhienot treenipuitteet! Talkoisiin oli helppo ja mukava osallistua näin uuden jäsenen näkökulmasta, sillä vastaanotto seurakavereilta oli lämmin ja tekemiseen ohjeistettiin hyvin.


Heidi Piiroinen

Lopuksi vielä kenttätoimikunnan pj Anu Sarapaltion terveiset: 

Hallissa kentällä 1 on nyt uudet A ja puomi, sekä kepit. Kentällä 2 uusi keinu.  

Isot kiitokset päivän ja illan ahkerille talkoilijoille. Ootte huippuja! 


EK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti