perjantai 2. lokakuuta 2015

I-HAH valiot esittäytyvät: toko-valio Flamma


Kuva: Sanna Rautio 

FI TVA, FI MVA, RTK4 BH AD Jomgarden's Kaliber, Flamma
Rotu: Lk pyreneittenpaimenkoira
Synt. 12.4.2010
Ohjaaja: Claudia Ottka
Ensimmäinen tokokoirani oli TK2 RTK3 BH AD Tuikku. Tuikku on todella rauhallinen melkein-suomenlapinkoira joka pakostikin opetti minulle paljon koiran motivoinnista. Tuikku kisasi muutaman kerran voittajaluokassa kunnes Flamma tuli taloon ja vei tokokoiran paikan.

Flamman kanssa tokoilu aloitettiin pentuna ja heti oli selvää, että kyllä siitä jonain päivänä tokovalio tulee. Flamma aloitti kisaamisen tokossa 11kk iässä saaden ALO1-tuloksen. Flamma pääsi HSKPn nuorten koirien tokorinkiin vuonna 2012. Flamma nousi tokossa EVLn piirinmestaruuksien VOI-luokan voitolla 2-vuotiaana. EVLssä meillä on ollut kaikista luokista eniten haasteita. Flamma sai TVA-arvoon oikeuttavat ykköstuloksensa vuosina 2014 ja 2015 tokovalioituen 4v iässä.

Flamma kisasi myös agilityssä 3-luokassa ja kisaa rally-tokoa mestariluokassa. Flamman kanssa treenattiin myös pk-lajeja, kunnes sillä kävi ilmi nivelrikko lonkissa. Flamma on elämäni koira joka pyrkii koko ajan miellyttämään minua ja elää ja hengittää vain minua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti