perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viikonloppuleiri oli menestys!

Iloiset leiriläiset, kuva Mika Ojala/Sonja Pajalin

I-HAH:n ensimmäinen leiri järjestettiin 10.-12.7.2015 Kuralan kartanotilalla, Varsinais-Suomen Pöytyällä. Mukana oli toistakymmentä koirakkoa. Viikonlopun aikana treenasimme intensiivisesti agilityä, mutta kokeilemaan pääsi myös muita lajeja.
Kaunis kartanon päärakennus, kuva Silvia Walle

Kuralan kartanotila oli ihastuttava paikka! Agilitykenttä sijaisti kartanon pihapiirissä, joten kauas meidän ei tarvinnut kävellä treeneihin. Lisäksi oli tilaa harjoitella esimerkiksi tokoa hallissa sisätiloissa. Koirat saattoi myös päästää vapaaksi lähistön metsäreitillä.

Yövyimme pienissä mökeissä ihan kartanon päärakennuksen tuntumassa. Mökit olivat yllättävän siistejä ja hyvin varusteltuja. Päärakennuksessa tarjoiltu aamupala ja lounas maistuivat taivaallisille….

Leiri alkoi perjantai-iltana Houkutusten Highway -kilpailuradalla. Nauroimme kippurassa koirien suorituksille!
Houkutusten highway -kisan palkitut, kuva Noora Mäkelä

Lauantain agilitytreeneissä meillä oli kouluttajana Mila Oravecz ja sunnuntaina Tuulia Liuhto. Koirakot oli jaettu ryhmiin ja jokainen sai hyvin omaa treeniaikaa. Agilityn lisäksi tarjolla oli rallytoko- ja tokotreenejä sekä erilaisia maastolajeja, joita ohjasivat oman seuramme jäsenet.
 Tuulia Liuhto kouluttaa, Sara Malmberg ja Turo treenaavat, kuva Sara Malmberg

Agilitykenttä Kuralan kartanolla, kuva Silvia Walle

Molempina iltoina istuimme yhdessä leirinuotiolla, paistoimme makkaraa, tutustuimme toisiimme ja puhuimme tietenkin koirista.
Metsäkävelyllä Claudia Ottka ja Johanna Anttila, kuva Tuulikki Laalo 

Jäähdyttelylenkillä iloisia leiriläisiä, kuva Tuulikki Laalo

Kun leiri loppui, meillä oli hyvin, hyvin väsyneitä  koiria ja ohjaajatkin taisivat olla melko uupuneita.

Toivottavasti seura järjestää ensi vuonna uuden leirin. Tätä ajatellen kerättiin jo leiriläisiltä uusia ideoita. Esille nousi toiveita, että ohjelmaan voisi lisätä ohjaajille suunnattuja osuuksia. Tulevaisuudessa leirillä voisi olla esimerkiksi luento, fysiikkatreenejä tai koirahierontaa.

Sara Malmberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti