torstai 11. kesäkuuta 2015

Itä-Helsingin Agilityharrastajien Robur-kisat 6.-7.6.2015

Kesäkuun kisoihin saimme ilmoittautumisia totuttua vähemmän ja niinpä luokkajärjestykset päätettiin pitää kuten ennen vanhaan, jotta selvittiin mahdollisimman vähäisellä radanrakennuksella.

Tässä linkit kisojen täydellisiin tuloksiin: 3-luokat  & 1-2 -luokat.  Ida Alexanderssonin valokuvia sunnuntailta 7.6.2015 löytyy täältä.

Lauantain 3-luokkien kisoihin oli ilmoittautumisia saatu 175  starttiin. Tuomarina oli Harri Huittinen.  Kisapäivä aloitettiin klo 10.

Minien A-kisassa saatiin kuusi nollaa.  I-HAH:n jäsenistä sai nollan Henna Laaksonen & kääpin Kitri, sijoitus 4.
Medeissä saatiin vain kaksi nollaa ja ne molemmat tulivat I-HAH:lle. Alexandra Lappalainen & vehter Frida voittivat kisan ja toiseksi tulivat ensimmäisessä 3-luokan kisassaan Katja Tykkyläinen & espves Arpa.
Maksien A-radalla saatiin myös vain kaksi nollaa ja toiseksi sijoittuivat Iina Blomqvist & novnou Niki.

B-kisassa minit saivat 13 nollaa, joista kaksi tuli meille.  Noora Melavirta & kääsna Madde (7.) ja ensimmäisessä 3-luokan kisassaan Minna Wärilä & jackru Roosa (11.).
Medit saivat 11 nollaa, joista neljä tuli omaan seuraan. Mariel Alin & shelam Manu (5.), Jenni Vuorinen & kesvil Rudy (6.), Katja Tykkyläinen & espves Arpa (10.) saivat päivän toisen nollansa ja Anna Pekkala & beagle Rocky (11.).
Maksit eivät onnistuneet B-radalla.  Nollia saatiin vain kaksi ja kolmantena palkintopallille nousi vitosella oman seuramme Laura Nissinen & lagrom Toto.

C-kisa oli hyppyrata ja siellä minit saivat kuusi 0-tulosta. Päivän toisen nollansa saivat Noora Melavirta & kääsna Madde (4.), mutta tuplaa ei tänään tullut.  Minna Wärilä & jackru Roosa (5.) sen sijaan saivat tuplan ensimmäisissä 3-luokan kisoissaan.
Medit saivat nollia seitsemän.  Anna Pekkala & beagle Rocky (6.) nappasivat myös tuplan näistä kisoista.
Maksit jäivät hyppärilläkin ilman nollia, mutta Laura Nissinen & lagrom Toto sijoittuivat taas vitosella kolmansiksi.

Sunnuntain 1-2 –luokkien kisaan oli tulossa 153 starttia.  Päivän tuomarina oli Anne Savioja ja kisapäivä aloitettiin edellisen päivän tapaan klo 10. Ratapiirustukset laitettiin kisaajien näkyville, kuten suuren maailman kisoissakin (MM-kisat) on tapana :)
 A-kisan 1-luokan minit voitti LUVA nollalla Kia Peltoniemi & kiihar Heili.  Muita nollia ei luokassa saatu.

Medeissä saatiin myös vain yksi nolla ja vitosella tuli toiseksi oman seuramme Laura Hellén & espves Cara.

Maksien kaksi nollaa tai palkintopallisija eivät osuneet oman seuramme jäsenille.
B-kisan 1-luokassa saatiin vain makseissa yksi nolla ja se meni Kotkaan.
Kuvassa minien palkitut.
Medessä saatiin vain yksi tulos.
Tässä maksien palkitut ja tuomari Anne Savioja.
1-luokan C-kisassa eli hyppärillä sijoittuivat mineissä Liisa Kopra & engkte Lotta vitosella kolmanneksi.
Medien ainoan tuloksen ja vielä nopean nollan tekivät Laura Hellén & espves Cara. Maksien hyppäri voitettiin tuloksella 10 ja muita tuloksia ei saatukaan.

2-luokat aloitettiin C-kisalla.  Minit voitettiin tuloksella 5, mutta oman seuramme jäsenet eivät juhlineet palkinnoilla.
Medeissä vain voittaja teki nollan ja paras I-HAH:n jäsen oli Vuokko Haakana & pont-a Kelsie (3.) tuloksella 11,13.
Maksit tekivät kaksi 0-tulosta ja paras oma jäsenemme oli Tanja Hokkanen & porves Odessa (3.) tuloksella 5.

2-luokan B-kisan minit jäivät ilman nollia.  Iisaliina Lehtonen & käävil Martta sijoittuivat kympillä kolmanneksi.
Medien voiton vei Elisa Karhu & koohon Nero tuloksena 2,27.
Maksit voitettiin nollalla, mutta luokan nopeimman vitosen tekivät Sanna Piironen & lyhcol Minni (2.) Vitoset tekivät myös Tanja Hokkanen & porves Odessa (4.) ja Kristiina Jokimies & meksii Milo (5.)

Päivän päätti 2-luokan A-kisa.  Minit voitti nollalla Iisaliina Lehtonen & käävil Martta
Medeissä jäätiin ilman puhtaita nollia, mutta ratavirheettömiä tuloksia ja hiukan yliaikaa tekivät Elisa Karhu & koohon Nero (2.) ja Vuokko Haakana & pont-a Kelsie (3.).
Maksien kaksi parasta saivat 0-tulokset, mutta oman seuramme jäsenet eivät tällä radalla onnistuneet.

Kisayleisön rahakukkaroiden houkutukseksi toi pääsponsorimme Robur myyntipisteen kisapaikalle....
.. kuten myös Berra.
Kisapäivät sujuivat mainiosti aikataulun mukaan eikä sunnuntain navakka tuuli (10 m/sek.) onneksi aiheuttanut kovin pahaa vahinkoa.