sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Tupariepikset 26.10.2019 ja uusi treenihalli Hakkilassa

I-HAH ry on muuttanut vuokralle uuteen treenihalliin lokakuun alussa ja tupaantuliaisia juhlittiin epävirallisten agilitykilpailuiden merkeissä. Tuomareiksi lupautuivat supermölliradoille Maija Mäkelä ja mölli- sekä kisaavien radoille Ida Alexandersson.   

Uusi halli tuntui kiinnostavan agilityharrastajia ja niinpä heti päätettiin, että mukaan kisaamaan pääsee vain etukäteen ilmoittautumalla.  Ennakkoilmoittautumisia saatiin mahtava määrä, yhteensä 455 starttiin. Jonkin verran tuli peruutuksia, kuten kisoihin yleensäkin, mutta kyllä nämä olivat ehdottomasti suurimmat epiksemme.  Ensimmäisten kisaajien päivä alkoi klo 9:00 ja viimeiset kisatyöntekijät pääsivät lähtemään koteihinsa klo 20:30 jälkeen. 
Pääsponsorimme Robur oli jälleen lahjoittanut ruokapalkintoja, kiitokset siitä!  

Buffetista löytyi jäsentemme loihtimaa suolaista ja makeaa syötävää. 

Vastaavan koetoimitsijan pestit olivat ottaneet harteilleen Aino Oikari ja Titta Lähdesmäki.  Se tiesi tuntikausien ahertamista ennen ja jälkeen kisojen ja kisapäivän aikana.  Kaikki päivän tulokset löytyvät googlen kansioista.  Kuvat palkituista ja kuvatekstit on lainattu vastaavien koetoimitsijoiden tekemistä Facebook-päivityksistä. 

Onnittelut kaikille sijoittuneille!

Pikkukoirat juoksivat monta hienonhienoa rataa!
Minien ja pikkuminisupermöllien palkitut: 
1. Viljami Saarivuo & Alina
2. Jenni Sullanmaa & Casi
3. Mari Nummi & Nenya
4. Jenna Vörlin & Aada
5. Emeliina Tähtinen & Noki
6. Annamari Puhakka & Monksu 

 
Medisupermöllien radoilla nähtiin vauhdikkaita suorituksia. Kuusi palkittua juoksivat kaikki hienot nollat! 
1. Nelli Peltoniemi & Riemu
2. Petra Suurkari & Mysli
3. Sanna Helenius & Ruu
4. Marianna Alanen & Annie
5. Peppi Vilen & Onni
6. Sini Grönberg & Viljo

 
Supermöllipikkumakseissa ja -makseissa palkinnoille pääsivät:
1. Nina Marjamäki & Maj
2. Melissa Markki & Riepu
3. Riikka Karinen & Ziik
4. Janina Taskinen & Uno
5. Mona Takkinen & Basso
6. Johanna Kuri & Musti
  
Upeat suoritukset jatkuivat pikkumini- ja minimöllien radalla!
Luokasta palkittiin:
1. Jaana Leppänummi & MyWay
2. Jenna Vörlin & Aada
3. Heidi Attola & Bianca
4. Katja Lilja & Molly
5. Janniina Koskinen & Ruusu
6. Noora Saarinen & Reino

 
Medimöllit juoksivat niin lujaa, että tässä vaiheessa mentiin ihan aikataulussa.
Luokasta palkinnoille pääsivät:
1. Kirsi Smeds & Tepsi
2. Maarit Saarikoski & Daisy
3. Katri Kosunen & Matsi
4. Irma Nylander & Pipsa

 
Pikkumaksi- ja maksimöllien radoilla nähtiin hienoja suorituksia! Tällä kertaa kaikki kuusi palkintosijoille noussutta löytyivät pikkumaksien joukosta.
1. Nea Hänninen & Carlos
2. Mervi Kähönen & Varjo
3. Juulia Tauriainen & Sisu
4. Nea Kivekäs & Soni
5. Viivi Saarikko & Lahku
6. Mikko Rämänen & Pablo 

Pikkuminien ja minien kisaavien radalla nähtiin upeita suorituksia! Palkintosijoille tiensä selvittivät:
1. Anette Mustajärvi & Peto (kuvassa tuomari Ida Alexandersson)
2. Riikka Lavonen & Säde
3. Johanna Kauppinen & Nukka
4. Kaisa Ahonen & Hulda

 
Medikisaavien radalla osoittautuivat kepit ja kontaktit melkoisen haasteellisiksi. Viisi hienoa tulosta kuitenkin saatiin tehtyä ja päätimme lauantai-illan huumassa palkita kaikki tuloksen tehneet.
Nostamme hattua myös kaikille niille, jotka malttoivat pitää kriteereistä kiinni, vaikka se tarkoittikin kirjainyhdistelmää HYL tulokseksi! 
Luokasta palkittiin:
1. Nina Uschanov & Hugo
2. Katri Kosunen & Matsi
3. Anne Pesonen & Femma
4. Kati Koskivaara & Ryyti
5. Camilla Orenius & Tassu

 
Päivän viimeisessä luokassa tehtiin aivan huiman hienoja suorituksia! Palkinnoille pikkumaksien ja maksien kisaavista pääsivät:
1. Anna Orenius & Sini
2. Laura Widenäs & Rumba
3. Henna Lundenius & Puro 
4. Ari Alexandersson & Cera
Facebook tapahtumasivulla on mukavaa palautetta kisaajilta ja sieltä löytyvät myös ratapiirrokset ja videoanimaatiot kisaradoista. 

Vuonna 2012 alkanut Kivikon Koiraurheilukeskus Oy:n halliprojekti on nyt päätetty laittaa lepäämään, koska kolmaskaan vuosittain tehty valtionapuanomus ei onnistunut tuomaan avustusta hallin rakentamiseen. Rakennuslupa ja suunnitelmat olisivat olemassa.

Tattarisuolla käytössämme ollut vuokrahalli oli pieni ja sen sisäilma aiheutti ongelmia joillekin jäsenille. Uuden talviharjoittelupaikan vuokraaminen tuli ajankohtaiseksi, koska omaa hallia ei pystytty rakennuttamaan.  

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n johtokunta onnistui löytämään hallitilaa yhdistyksen käyttöön Hakkilasta osoitteesta Vanha Porvoontie 235.  Samassa rakennuksessa on useampia halleja ja naapurihallissa tehdään loppusyksystä sunnuntaisin Tanssii tähtien kanssa –ohjelmaa.   


Omassa hallissamme on Saltexin kumirouhetäytteisellä tekonurmella matotettua lämmintä harrastustilaa 880 neliötä. Se on jaettu väliaidoilla kahteen treenikenttään.  


Hallissa on myös odottelutilaa koirille ja ohjaajille sekä varastotilaa. 




Toisessa kerroksessa on buffetti- ja toimistotila.  Sinne pääsee kiipeämään hallista kierreportaita pitkin, mutta olemassa on myös tavalliset portaat.  Buffetin yhdestä ikkunasta on näkymä alas halliin.  Kaiken kruunaa kolme wc:tä, joissa kädet voi pestä lämpimällä vedellä.  Tattarisuolle tuli vain kylmä vesi.  

Meillä on nyt hyvät harjoitustilat ja mahdollisuus pitää epävirallisia kilpailuja mukavassa ympäristössä.  Viralliset agilitykilpailut voidaan pitää 800 neliön suuruisella kentällä ja nyt mietitään uskaltaisimmeko järjestää hallissa myös virallisia kilpailuja. 
E.K. 

1 kommentti:

  1. Onkin hyvä, että näitä halleja tehdään. Meillekin on tulossa teräshalli tänne lähistölle. En tiedä, minkälaista aktiviteettia järjestetään, tuleeko se olemaan tuotantohalli vai harrastekäyttöön. Hienot on tilat teillä. https://www.hallipojat.com/rakennuspalvelut

    VastaaPoista