keskiviikko 18. syyskuuta 2019

I-HAH ry:n Robur-kisat 14.-15.9.2019

Kesäkauden päätöskisoissa Kivikossa koettiin taas kaikenlaista säätä. Välillä paistoi aurinko, välillä satoi vettä ja sateenkaarikin nähtiin. 

Lauantain aloittivat 2-luokkalaiset kolmella kisalla Minna Räsäsen ollessa tuomarina.  Ilmoittautumisia oli saatu 222:een starttiin, mutta varsikin 2-luokassa kisaajamäärät ovat hyvin vaatimattomia. Pienimmillään 1 ja suurimmillaan 13 / kokoluokka.  
LUVA eli luokanvaihtoon tarvittavia tuloksia saatiin yhdeksän, OIVA eli oikeus luokanvaihtoon tuloksia tuli neljä ja PAVA eli pakko luokanvaihtoon tuloksen saivat shelam Ossi & Anu Järvinen ForPK. 

1-luokkalaiset pääsivät Salme Mujusen radoille klo 13 jälkeen, kun ensin oli mitattu yksi koira ja vahvistettu muutama kisakirja.  Osallistujia oli 4 - 15 / kokoluokka. 
LUVA tuoksia saatiin kaikkiaan 17, OIVA tuloksia kuusi ja borcol Riff & Janne Komulainen MAH, saivat PAVA tuloksen.  Kaikki lauantain tulokset löytyvät puhelimiinkin ladattavan Agilitytulosohjelman sivuilta. 
C hyppyrata medi 1
C hyppyrata pikkumaksi 1
B agilityrata medi 1
A agilityrata maksi 1
Kisaamista jatkettiin sunnuntaina aamupäivällä Salme Mujusen radoilla.  Ilmoittautumisia oli 296:een viralliseen starttiin.  Näiden lisäksi päivän aikana kisattiin villakoirien mestaruudesta, joten startteja oli kaikkiaan yli 300. 
Päivän aloittivat pikkumaksit ja maksit.  Pikkumaksien A-agilityradalla saivat lappor Lilja & Sari Saari HyKU SERT-A:n. 
Iltapäivällä jatkoivat medit, minit ja pikkuminit Minna Räsäsen radoilla. Medien kisoissa sai borter Cota ja Pekka Tuomi C-hyppyradalta SERT-H:n ja A-agilityradalta SERT-A:n. Mineissä shelam Nhi ja Olli Fredrikson HSKH saivat C-hyppyradalta SERT-H:n.  Päivän kaikki tulokset löytyvät Agilitytulospalvelusta.   Siellä näkyy kukin sunnuntain kisa kahteen kertaan, toinen ilman tuloksia.  Lauantaina oli pieniä ongelmia tulospalvelun kanssa, mutta kisat saatiin käytyä ja tulokset koneelle ja sieltä nettiin. 

Kisat sujuivat kumpanakin päivänä aikataulun mukaisesti ja ilmoittautumispisteessä saatiin kisaliivit kasattua päivien päätteeksi suojaan, vaikka varsinkin sunnuntaina kuurottaista sadetta riitti.

Kiitokset kisaajille, tuomareille ja sponsoreille: Robur-koiranruoat, MEVET omaeläinsairaala, Dogsfirst, Best Friend, J & J Korhonen.  

Tervetuloa Tupariepiksiin 26.10.2019 uuteen Hakkilan vuokrahalliimme ja 

Agilityn Marraskisoihin 23.-24.11.2019 Agria Eläinvakuutusareenalle

EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti