perjantai 4. toukokuuta 2018

Rally-tokon epäviralliset kilpailut 29.4.2018

I-HAH ry:n järjestämiin epävirallisiin rally-tokokilpailuihin osallistui runsaasti väkeä. Osallistujat saivat ottaa useamman startin, ja tätä käytettiinkin paljon hyödyksi. ALO-luokassa moni kisaaja innostui parantamaan tulostaan nähtyään ensimmäisen radan tuloksen. Kilpailun tuomarina toimi Claudia Ottka ja kisavastaavina Meri-Tuuli Syriniotis ja Jani Koistiola.

Päivä alkoi MES-luokalla, jossa oli 8 starttia. Tuloksen sai kaksi koirakkoa. Voiton vei Katja Pietiläinen ja shetlanninlammaskoira Ruu 85 pisteellä. Toiseksi sijoittui Katja Pietiläinen ja shetlanninlammaskoira Leevi 83 pisteellä. Tuomarin palkinto annettiin Liisa Tikalle ja amstaffi Nastalle.
MES-luokan sijoittuneet ja tuomari Claudia Ottka
VOI-luokassa koirakoita oli vain 4. Voittajaksi ylti Pirjo Kyrönaho ja appenzellinpaimenkoira Kiti 96 pisteellä. Toinen ja kolmas sija ratkottiin vain yhden pisteen erolla: toiseksi sijoittuivat Krista Heikkinen ja japaninpystykorva Osma 86 pisteellä ja kolmanneksi Virve Kivelä ja briardi Peippo 85 pisteellä. Tuomarin palkinon sai Emmi Heikkinen ja valkoinen länsiylämaanterrieri Tarmo.
VOI-luokan sijoittuneet (kolmanneksi sijoittunut ei valitettavasti päässyt kuvaan) ja tuomari Claudia Ottka
AVO-luokassa kaikki 4 koirakkoa saivat hyväksytyn tuloksen. Parhaaseen tulokseen ylti Kaisa Pulliainen ja amstaffi Tero 99 pisteellä. Toiseksi tuli Noora-Maria Koski ja hovawart Arvo pistein 98. Kolmanneksi sijoittuivat Katri Kosunen ja kääpiösnautseri Konu 85 pisteellä. Laura Vesanto ja shetlanninlammaskoira Isla saivat tuomarin palkinnon.
AVO-luokan sijoittuneet ja tuomari Claudia Ottka
ALO-luokka oli selvästi suosituin: kisaan osallistui 15 koirakkoa, joista lähes puolet starttasivat useamman kerran. Kolme parasta saivat kaikki 99 pistettä, joten aika ratkaisi sijoitukset. Voittajaksi selviytyi nopeimmalla ajalla Kirsi Laukkanen ja espanjanvesikoira Coco, toiseksi Heli Alen ja beagle Jose sekä kolmanneksi Laura Vesanto ja shetlanninlammaskoira Saiga. Tuomarin palkinto annettiin koirakolle, joka paransi ensimmäisen hylätyn suorituksensa hyväksytyksi toisessa startissa. Palkinnon sai Johanna Rosimo ja manchesterinterrieri Jere.