sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Kisatyöntekijän päiväkirja, I-HAH Tammikisat su 30.1.2022

Vuoden ensimmäiset oman seuran kisat käytiin Ojanko Areenalla Vantaalla 29.-30.1.2022. Lauantain radoilla kisattiin 3. luokassa ja sunnuntaina 1. ja 2. luokassa. Lue, miltä kisapäivä näyttää talkoolaisen näkökulmasta! 

7:45
Saavuin Ojanko Areenalle ajoissa ulkona vallitsevasta lumikaaoksesta huolimatta. Sivukorvalla kuulin vain kolmen talkoolaisen juuttuneen lumeen. Ei paha! Kahvitermarista viimeiset hörpyt, huomioliivi päälle ja hommiin!


8:30
Vara-ajanottajana auttelin myös muissa hommissa talkoohengen mukaisesti, ja ei aikaakaan kun päivän aloittavat radat saatiin porukalla valmiiksi. 


Palkintojen sponsoroinnista vastasivat koiranruokavalmistaja Bozita Robureläinlääkkeiden ja vapaakauppavalmisteiden maahantuja Fauna Pharma, Orion Pharma ja Verman, jonka vitamiinit ja maitohappobakteerit huolehtivat ohjaajien päivittäisestä hyvinvoinnista. 

8:30
Ilmoittautumisessa kävi jo kuhina ja positiivista jännitystä tuntui ilmassa.  


9:00
Kisapäivä starttasi 2. luokan maksien agilityradalla, tuomarina Kurt Ove Steinset. Vauhtia piisasi, tekniikka pelasi ja kisat eteni mukavaa tahtia!


12:30 
Pienestä alimiehityksestä huolimatta oltiin reilusti etuajassa kun luokka vaihtui, kiitos huipun talkootiimin! Kisaajat tuntuivat tykkäävän päivän radoista. Mika Kankaan tuomaroimilla 1. luokan radoilla nähtiin hienoja suorituksia ja upeaa yhteistyötä koirien ja ohjaajien välillä.


13:30
Aamuvuoron vara-ajanottajan päivä oli jo pulkassa, mutta kisatunnelma oli katossaan joten tuli jäätyä vielä pariksi tunniksi fiilistelemään suorituksia ja nauttimaan huippuseurasta!

Shetlanninlammaskoira Mei ohjaajanaan Aino Oikari 1. luokan hyppyradalla

Ihahagi-instagramissa videokooste tammikisojen sunnuntailta.
Teksti ja kuvat: Maija Savijärvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti