tiistai 16. marraskuuta 2021

Itä-Helsingin Agilityharrastajien rally-tokokilpailut 30.10.2021 Hakkilassa

Syksyn ensimmäiset rally-tokokilpailut I-HAHin hallilla Hakkilassa järjestettiin 30.10.2021. Tuomariksi olimme saaneet ihanan Iiris Harjun ja kisassa olivat mukana kaikki luokat. Kilpailujen vastaavana koetoimitsijana toimi Lotta Lyyvuo. Kilpailussa ratkottiin myös schipperkejen rally-tokon rotumestaruus ja pieniä mustia nähtiin radoilla kaikkiaan ilahduttavat 9 kappaletta.

Tuomarimme Iiris Harju oli loihtinut kisaajille mukavan soljuvat ja koirakoiden osaamista monipuolisesti testaavat radat. Kilpailu alkoi klo 10 MES-luokassa, jossa osallistujia oli 12. Mestariluokan radalla oli monenmoista haastetta, muun muassa kauniit, yhdenaikaiset puolenvaihdot tuli olla hallussa, merkille piti löytää estehäiriössä ja radan loppusuora tuli liidellä hallitusti kolmen esteen sarjahyppy ylittäen. Luokassa nähtiin hienoja suorituksia ja kehän laidalla kannustettiin kisakavereita tuloksiin katsomatta. :)

MES-luokan palkitut
1. Katri Ristimäki & Uno 99p
2. Anna Agopov & Just 90p
3. Krista Vierisalo & Cera 90p
TP Tiina Sundgren & Kaneli

VOI-luokan radalla jatkettiin puolenvaihtojen ja reippaiden seuruuosioiden parissa. Luokassa oli yhteensä 8 osallistujaa.

VOI-luokan palkitut
1. Katri Ristimäki & Hippa 99p
2. Salla Viljanen & Ruu 96p
3. & TP Anu Pystynen & Weera 95p

AVO-luokassa nähtiin iloista menoa kaikkiaan 20 osallistujan toimesta. Avoimessa luokassa saatiin lisäksi jakaa useampi koulutustunnus taitaville koirakoille!

AVO-luokan palkitut
1. Susanna Stenberg & Motte 99p RTK2
2. Helena Kosonen & Taika 99p
3. Virpi Rannikko & Aino 97p
TP Eija Parviainen & Cher 96p

Lisäksi RTK2-koulutustunnuksen saivat Heidi Salo & Zesla, Kirsti Pitkänen & Vito sekä Olivia Byysing & Ivy, onnea!

AVO palkitut

ALO-luokassa osallistujia oli yhteensä 19 ja päivän viimeinen luokka päästiin aloittamaan hieman myöhässä. Kisaajat ja kisatyöntekijät jaksoivat kuitenkin hienosti tsempata toisiaan vielä pitkän päivän lopussakin. Alokasluokan radalla nähtiin useita vauhdikkaita suorituksia hyvin seuruu-painotteiselle radalla. Myös koulutustunnuksia päästiin tässä luokassa jakamaan.

ALO-luokan palkitut
1. Tiina Hartikainen & Nelli 100p RTK1
2. Tanja Hokkanen & Kielo 99p
3. Emilia Arponen & Luca 99p
TP Sho Shanya & Maku 99p

Lisäksi RTK1-koulutustunnuksen saivat Krista Heikkinen & Ilo sekä Anna Ekman & Fantti, onnea!

ALO voittajat

Sipukat

Suomen schipperkekerhon rally-tokon rotumestaruuksissa sijoittuivat lisäksi:
1. Susanna Stenberg & Motte
2. Virpi Rannikko & Aino
3. Emilia Arponen & Luca

Päivä oli pitkä, mutta täynnä hyväntuulista puheensorinaa, taitavia koirakoita ja iloisia suorituksia. Mitä suurin kiitos kilpailupäivästä ja sen hyvästä tunnelmasta tuomarina toimineelle Iiris Harjulle, erityisesti Iiriksen arvostelulomakkeille sanelemat ”Hieno!”-kommentit radalla nähtyjen onnistumisten kohdalla lämmittivät monen kisaajan mieltä ja kannustivat varmasti etenkin ensikertalaisia osallistumaan rally-tokokilpailuihin uudemmankin kerran. :)

Kilpailumme runsaat ja kiitellyt palkinnot sponsoroivat pääsponsorimme Bozita RoburVerman,  Biofarm  ja Jumbon YA-apteekki. Suuret kiitokset jälleen myös sponsoreillemme!

Kiitos myös kaikille kilpailun järjestelyihin osallistuneille ja kisapäivän talkoilijoille sekä vkt Lotta Lyyvuolle, ilman teitä ei olisi näitäkään kivoja kisoja saatu kasaan!