perjantai 29. heinäkuuta 2016

I-HAH:n joukkue TOKO:n SM-kisoissa 4:s !!!

Lauantaina 23.7.2016 järjestettiin Laukaassa tokon joukkue-SM-kilpailut ja sinne oli valittu I-HAH:ia edustamaan kuusikoirakkoinen joukkue sekä kolme varakoirakkoa. Harmillisten sattumusten vuoksi yksi ALO-luokan koirakko ja yksi AVO-luokan koirakko joutuivat jäämään viime tipassa pois ja varakoirakot astuivat kehiin heidän tilalleen.
Useimmat koirakoista saapuivat Laukaan kupeeseen Jyväskylään jo perjantai-iltana ja illalla aikaa vietettiin yhdessä syöden ja jutellen ei-niin-tokoaiheisia asioita. Hyvin sai ajatukset pois seuraavan päivän koitoksesta ja nukkumaan saattoikin mennä varsin levollisin mielin.

Teltassa koirat sai viettää odotteluajat varjossa ja kerryttää rauhassa voimiaan päivän koitoksia varten. Kuvaaja Noora Mäkelä
Aamuherätys oli lauantaina aikainen, jotta ehdittiin ilmoittamaan joukkue hyvissä ajoin. Teltta oli pystytetty kisapaikalle jo edellisenä iltana valmiiksi, joten saatiin tavarat telttaan ja koirat häkkeihin odottamaan. Kisapäivä alkoi klo 9.00 avajaisilla ja 9.30 suoritettiin kaikkien luokkien osalta luoksepäästävyyden ja juoksujen tarkastukset, joista koirat pääsivät toki ongelmitta läpi.

Kisapaikkana toimi Vihtavuoren liikuntapuiston nurmikenttä. Kuvaaja: Sonja Pajalin.
Kympiltä alkoikin sitten varsinaiset suoritukset, kun kaikkien luokkien paikallaolot suoritettiin neljässä kehässä samaan aikaan. Meidän joukkueen koirakoilla ei paikallaoloissa ollut ongelmia, joten pistetili saatiin kunkin koiran kohdalla avattua jo aamulla! Yksilöliikkeet oli jaettu kussakin luokassa useampaan kehään ja kaikkiaan kehiä olikin käynnissä siis jopa 11. Aikamoisen erilaista kisaamista siis kuin normaaleissa kisoissa ja täysin uudenlainen tilanne kaikille joukkueemme koirakoille (aiempaa kokemusta SM-kisoista, kun ei näillä koirakoilla ollut).
Itä-Helsingin Agilityharrastajien joukkueen koirakoiden tulokset olivat seuraavanlaiset:
Sanna Ristikartano ja australiankelpie Poppi: ALO1 179,33 pistettä
Pirjo Kyrönaho ja appenzellinpaimenkoira Nekku: ALO3 119,33 pistettä
Noora Mäkelä ja australianpaimenkoira Jippi: AVO1 276 pistettä
Mari Raulio ja mudi Vauhti: AVO3 210,83 pistettä
Katri Ristimäki ja bordercollie Uno: VOI1 293,5 pistettä
Laura Taimioja ja bordercollie Maisa: VOI- 187,5 pistettä

Kuvassa Itä-Helsingin Agilityharrastajien joukkueen koirakot. Vasemmalta lueteltuna Pirjo&Nekku, Sanna&Poppi, Noora&Jippi, Mari&Vauhti, Laura&Maisa ja Katri&Uno. Kuvaaja Sonja Pajalin.
Tuloksista laskettiin joukkueen lopputuloksiin kustakin luokasta paras tulos ja näin ollen joukkueen lopullinen yhteistulos oli 748,83, jolla joukkue saavutti sijoituksen 4/43! Huiman hieno saavutus hurjan hyvien joukkueiden joukossa. Lisäksi Katri ja Uno saavuttivat loistavalla VOI-luokan tuloksellaan luokkavoiton!

Katri&Uno VOI-luokan palkintojenjaossa ykköspallilla! Kuvaaja: Noora Mäkelä.
Hyvä joukkuehenki kantoi läpi kisareissun ja tekikin jännittävästä SM-koitoksesta loppuen lopuksi oikein leppoisan ja mukavan kokemuksen!

Noora Mäkelä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti