perjantai 8. heinäkuuta 2016

Agilityn MM-karsinnat Liedossa 2.-3.7.2016


Turun seudun Agilityurheilijoiden Royal Canin Areenalla Liedossa pidettyihin agilityn MM-karsinoihin 2016  oli ilmoittautunut 369 koirakkoa, joista minejä 128, medejä 114 ja makseja 127.  I-HAH:n jäseniä osallistui kisaan yhdeksän ja kannustajia oli paikalla mukava joukko. 

minit
174 kääpin Elvis ja Paula Ropponen
192 kesvil Nukka ja Johanna Kauppinen

medit
310 slapko Sissi ja Heini Lindholm 
345 kesvil Siiri ja Saija Mutka
363 shelam Kani ja Emilia Välttilä
367 kromfo Nopsa ja Heli Kuronen
374 cocspa Odile ja Anna Pekkala
399 shelam Timi ja Tuulikki Laalo
409 espves Mökö ja Tea Huotari

Lauantaina kisattiin yksi hyppyrata ja yksi agilityrata ja näiltä jatkoon pääsi sunnuntaille maksimissaan
44 koirakkoa / säkäluokka. Tarkka karsintaformaatti 2016  on kerrottu kisakirjeessä. Lopulliset tulokset löytyvät linkin takaa TSAU:n sivuilta.  
Kisoissa otettiin paljon valokuvia. Niitä pääsee ihailemaan mm.  Sirpa SaarenHenri Luomalan ja Jukka Pätysen koirakuvat kuvagallerioihin ja kisaradat on tallennettu Agilityn MM-karsinnat 2016  tapahtuman FB-sivuille. Live stream kisavideot näkyvät varmaankin jonkin aikaa Agilityn maajoukkuekarsinnat 2016 sivuston kautta. 

I-HAH:n edustajista selvittivät tiensä sunnuntain radoille Johanna & Nukka, Paula & Elvis, Tuulikki & Timi ja Heli & Nopsa. He kaikki osallistuivat ainakin osaan leireistä, joita I-HAH järjesti arvokisoihin tähtääville jäsenilleen. 
Johanna Kauppinen & kesvil Nukka sij. 32, kuva Sirpa Saari
Paula Ropponen & kääpin Elvis. sij. jaettu 38. Kuva Sirpa Saari
Tuulikki Laalo & shelam Timi sij. 40. Kuva Sirpa Saari
Heli Kuronen & kromfo Nopsa sij. jaettu 42.  Kuva Sirpa Saari
TSAU:n hallissa tuli myös harrastettua hiukan "teollisuusvakoilua" liittyen I-HAH:n hallinrakennusprojektiin. Hallin sisältä oli ilmoittautumista varten luukku toimistoon.  Tällaista on harkittu meillekin.
Kovaääniset oli sijoitettu keskelle hallin kattoa ja ikkunat oli peitettu ohuella kankaalla tai muovilla, jolloin ikkunoista tuleva suora auringonvalo ei päässyt häikäisemään koiria tai ohjaajia. 
Ratanumeroita varten oli esteisiin kiinnitetty telineet.  Näin ei ole sitä vaaraa, että koirat tai ohjaajat törmäävät maassa oleviin numerokyltteihin. 


Hallin ulko-ovilla oli tekonurmea, joka kerää hyvin ulkoa tulevan hiekan ja näin hallin tekonurmimatto pysyy puhtaanpana. 

Vuoden kuluttua jatketaan taas arvokisoissa kisailua ja oma halliprojektimmekin taitaa olla silloin jo hiukan lähempänä päämääräänsä. 

EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti