keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Agilityn SM-kisat Nastolassa 18.-19.6.2016

Agilityn SM-kisoissa 2016 Nastolassa oli I-HAH:lla taas ennätysrunsas osallistujajoukko.
Linkin takaa löytyy Ida Alexanderssonin kuvia I-HAH:n koirakoista.
SM-nollat oli kasassa 28:lla koirakolla, joista yksilökisaan ilmoittautui 27 ja osallistui 25 paria.     SM-kisojen viralliset tulokset löytyvät kisajärjestäjän Villähteen Agility-Urheilijat ry:n nettisivuilta ja valokuvia löytyy FB-tapahtuman Agility SM 2016 LAHTI kautta.

Minejä oli SM-kisoihin ilmoitettu 279 koirakkoa, joista 33 sai tuloksen kahdelta radalta ja näistä nollia oli 20. Kisan voittivat I-HAHlaisiakin paljon kouluttanut Jenna Caloander & shelam Neon HAU, 2. parson Ryyni & Ulla-Mari Kokko KSSK, 3. shelam Tiku & Jenna Ojanen VEIKK
kääpin Elvis & Paula Ropponen, kuva Maria Seppänen

I-HAHlaisista parhaiten menestyivät  kääpin Elvis & Paula Ropponen, sijoitus 9. tulos 0 (-5,33) ja mittel Venla & Mari Mäkelä, sijoitus 27. tulos 10 (-8,16).  Myös kesvil Narri & Johanna Kauppinen saivat osallistumisoikeuden finaaliradalle, mutta jäivät siellä ilman tulosta. Kääpin Kitri & Henna Laaksonenkin suorittivat karsintaran virheittä, mutta yliaikatulos ei antanut heille oikeutta osallistua finaaliradalle. Muut kisassa olleet minimme olivat:
kääpin Miro & Hanna Gustafsson POIS

Medien ilmoittautumisia oli 265, joista kahden radan tuloksen sai 32 koirakkoa ja näistä nollia oli 17. Vuoden 2016 Suomen mestarit ovat kromfo Hikka & Kaisa Ylä-Tuuhonen TAMSK, 2. shelam Halo & Outi Korhonen HU-PU, 3. koohon Olli & Outi Harju TAMSK.

Kromforländer Hikka ja poikansa Nopsa

I-HAH:n medeistä slapko Sissi & Heini Lindholm selvittivät nollalla tiensä finaaliradalle, mutta jäivät siellä ilman tulosta. Katsintaradalla tuloksen saivat cocspa Odile & Anna Pekkalashelam  Kani & Emilia Välttiläbeagle Rocky &Anna Pekkalakromfo Nixi & Päivikki Turula, mutta eivät saaneet oikeutta kilpailla finaaliradalla.  Muut karsintaradalla nähdyt medikoirakkomme olivat:

espves Noki & Emilia Kainulainen, kuva Annina Kukkohovi

Maksikoirakkoja oli SM-kisaan ilmoittautunut 285, joista kahden radan tuloksen sai vain 12 koirakkoa ja näistä neljällä oli tuloksena 0. Eniten koirakot hylkääntyivät Lee Gibsonin finaaliradalla sujahtamalla putkeen, kun olisi pitänyt mennä kepeille. Kisan voitti I-HAH:n arvokisaleirilläkin kouluttajana toiminut Kim Kurkinen & belpam Hilu RIMA, 2. borcol Repo & Raisa Vähätalo JAU, 3. borcol Pirtu & Tuulia Liuhto LAW.

I-HAH:n espves Noki & Emilia Kainulainen sij. 10. tulos 15 (1,47) myös breton Siiri & Emilia Ahola ja meksii Milo & Kristiina Jokimies saivat tuloksen karsintaradalla, mutta eivät oikeutta kisata finaaliradalla.  Muut karsintaradalle osallistuneet I-HAH:n maksit olivat:
isovil Cara* & Alli Arppe  (*Kardemumma)