keskiviikko 18. marraskuuta 2015

I-HAH ry:n Planet Pet Society-kisat Racinel-areenalla 7.-8.11.2015


I-HAH järjesti tuttuun tapaan taas kaikkien kisaluokkien marraskisat isänpäivän viikonloppuna. Kilpailussa ratkaistiin samalla myös seuranmestaruudet 3lk:n B-agility ja C-hyppyratojen yhteistuloksella. Seuranmestaruusmittelöihin oli osallistumisoikeus myös alempien luokkien kilpailijoilla virallisen luokan päätteeksi ja jokaiseen säkäluokkaan uskaltautuikin yksi tuoreempi kisaaja haastamaan kokeneempia seurakavereita.

Viimeisen ilmoittautumispäivän aamuun asti osallistujamäärä näytti varsin maltilliselta, kunnes iltaan mennessä lauantain kolmosten kisoihin startteja kertyi lähes 500, koko viikonlopulle yhteensä pitkälti yli 800. Lauantain koetoimitsijaensikertalainen pääsikin heti tositoimiin luotsaamaan isompaa kilpailua. Onneksi ilmoittautuneiden kilpailijoiden joukossa oli myös naapuriseuran tuomari, Esa Muotka, joka lupautui lyhyellä varoitusajalla lauantai-aamuun tuomaroimaan mini 3 agilityradat. Sari Mikkilä tuomaroi mini ja medi 3 hyppyradat, medi 3 agilityradat sekä sunnuntain 1-luokat. Reetta Pirttikoski tuomaroi lauantaina maksien 3lk:n radat ja sunnuntaina 2-luokan. Kilpailijat kiittelivät tuomareiden ratoja mukavan haastaviksi ja hyvin eteneviksi.

I-HAHin kisatalkoolaiset ahersivat vauhdilla kentät kisakuntoon ja kilpailupäivän työt hoituivat niin sujuvasti, että aikatauluihin jäi jopa hiukan väljyyttä. Luokat pyrittiin kuitenkin aloittamaan ilmoitettuihin aikoihin, jotta kaikki ehtisivät paikalle ja koirien lämmittelyt hoidettaisiin huolella. Sunnuntaina ylimääräinen aika riitti siihen, että palkinnot ehdittiin jakaa aina kun jonkun palkinnoille päässeen kilpailijan kilpailupäivä päättyi luokkanousuun.  
Jaana Leppänumi & Misty
Lauantaina minien seuramestareiksi nousivat tiukassa kisassa Jaana Leppänummi ja shelam Misty yhteistuloksella +5. Lisäksi Misty saavutti B-radan 3 sijalla agilitysertin. Mineissä seuran jäsenistä nollia tekivät lisäksi B-radalla Henna Laaksonen ja kääpin Kitri, C-radalla Suvi Kaipainen molemmilla shelteillään Prinssillä ja Taikalla sekä Hanna Gustafsson kääpin Miron kanssa.
Tea Huotari & Möko
Medeissä seuramestaruuden murskavoiton ottivat Tea Huotari ja espves Mökö C- ja B-ratojen tuplanollavoitolla ja yhteistuloksella -24,60! Lisäksi I-HAH-nollia takoivat Emilia Välttilä ja shelam Kani (triplanolla CBA), Anna Pekkala ja cocspa Odile (tuplanolla CB), Mariel Alin ja shelam Manu (C), Tuulikki Laalo ja shelam Timi (C), Anna Pekkala beagle Rocky (C) sekä Saija Mutka ja kesvil Siiri (A). C-hyppyradalla myös Emilia Kainulaisen espves Pika teki nollan lainaohjaksissa.
Annina Kukkohovi & Remu
Maksien seuramestaruudesta käytiin kaikista tiukin kisa, jossa voittoon ylsivät triplanollan tehneet Annina Kukkohovi ja espves Remu B- ja C-ratojen yhteistuloksella -10,01. Lisäksi nollia tekivät I-HAHilaisista Aino-Liisa Mutka ja lappor Rhoo (tuplanolla BC) sekä Alli Arppe ja isovil Teuvo (C).
1. Tuulikki Laalo & Sora
Sunnuntaina I-HAHilaista nollia tekivät palkintopallillakin käyden medi 1-luokassa Tuulikki Laalo ja shelam Sora A-radan voitolla. 
2. Mika Kotala & Freja
Mini 2-luokassa Mika Kotala ja tarupi Freja tekivät nollan C-radalla sijoittuen toiseksi.
2. Noora Heino & Maisa
Tuplanollan tekivät Noora Heino ja auskel Maisa maksi 2-luokan C-radan kolmossijalla ja B-radan kakkossijalla.

I-HAH onnittelee kaikkia palkittuja ja lisäksi 74-vuotis syntymäpäiviään viettänyttä Auli Martikkaa (LAU), joka kävi juhlapäivän kunniaksi shelam Mantan kanssa tekemässä triplanollan Kiitos kaikille talkoolaisille, tuomareille ja kisaajille hyvin sujuneesta ja iloisesta kisaviikonlopusta!

Kilpailun kaikki tulokset ovat nähtävissä kotisivuilla.

VKT:t  MM & AP